Com treballem?

LÍNIA METODOLÒGICA:

 1. Intentem aconseguir una unificació de criteris metodològics evitant un trencament quan els alumnes canvien d’un nivell a un altre i dins del mateix cicle educatiu. Les reunions de cicle, les reunions a principi de curs amb els mestres que canvien de curs i el procés d’avaluació interna pretenen anar en aquesta línia.
 2. L’escola no es pot deslligar de la realitat social, cultural i física que l’envolta, per això l’entorn ha de ser present en totes les situacions educatives que ho permetin.
 3. Procurar que els alumnes aprenguin de forma activa, el/la mestra no ha de ser sols un transmissor dels aprenentatges sinó un inductor que faci arribar als mateixos alumnes als aprenentatges per mig de la motivació i la curiositat, basant-se en l’observació directa, experimental i amb aprenentatges significatius partint dels coneixements previs dels alumnes.
 4. Afavorir els aprenentatges dels alumnes amb la flexibilitat del currículum com a resposta a les necessitats educatives de cadascú.
 5. Desenvolupar una educació no competitiva entre els alumnes.
 6. Ens plantegem la diversitat com un fet inherent a la nostra tasca, cada alumne és diferent i aprèn de manera diferent, el/la mestra ha de posar al seu abast tots aquells recursos necessaris que facilitin l’aprenentatge. Admetem la diversitat d’interessos, motivacions i capacitats dels alumnes i procurem adequar la nostra actuació a les característiques individuals i grupals.
 7. Intentem donar una resposta eficient a l’alumnat nouvingut, combinant la integració social en el centre escolar des del moment de l’arribada amb l’atenció individualitzada per dominar les eines instrumentals necessàries dels processos d’ensenyament i aprenentatge.
 8. Potenciar el treball autònom de l’alumne donant-li les estratègies que li permetin actuar de manera autònoma, crítica i creativa.
 9. És important afavorir una educació participativa amb diferents tipus d’agrupaments (parelles, petit grup, gran grup) per potenciar el procés de socialització dels alumnes.
 10. Potenciar la familiarització, ús i integració de la informàtica i les tecnologies de la informació en els processos d’aprenentatge de tots els alumnes, de forma gradual, programada i acumulativa, incorporant l’ús de l’ordinador des d’infantil fins a cicle superior.
 11. L’avaluació dels processos de desenvolupament i aprenentatge dels infants serà contínua i global tindrà per finalitat adaptar l’ajut pedagògic a les característiques individuals i evolutives de l’infant. Es tindrà en compte el progrés de l’alumne a partir de la seva inicial i el seu ritme d’aprenentatge, com també el desenvolupament de les seves capacitats cognoscitives o intel·lectuals, motrius, d’equilibri personal, de relació interpersonal i d’inserció i actuació social.
 12. L’avaluació del procés d’aprenentatge dels alumnes serà efectuada per tots els mestres que intervenen i les decisions s’adoptaran de forma col·legiada. Un d’entre aquests mestres actuarà de mestre- tutor i s’encarregarà de coordinar les diverses informacions, actuacions i decisions relatives al procés d’avaluació de l’alumne.
Anuncis

11 respostes a Com treballem?

 1. aquesata escola es una escola molt bonica el profes son macnificos i te agudan en tot. Ta ajundan en cualsevol cosa en aquesta escola es un lloc per traballar a gus i tambe de fer molts amics

 2. manal boughar tsouli ha dit:

  son molt boniques les fotos i el director ha sortit molt gracios hhhh

 3. MIREIA ha dit:

  Costa molt fer una pagina així?

 4. zaviar ha dit:

  la verdad si ke es una escuelaa bonitaa cn 4 patioos i tooo eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 5. Gevorg,Brayn ha dit:

  Quan posaran les fotos de nosltres de 6è B Quan estem al pati

 6. antonio ha dit:

  esta es mi escuela favorita

 7. eeeeeeeeeeeeeeeeee Ese unamuno!!!!!!!!!!! ❤

 8. ajusajsuasjuasjuasujas la mejor escuela unamuno!!

 9. ariadna ha dit:

  aqust es el meu col·legi

 10. estrella ha dit:

  magrada molt aquesta escola es la millo amb 4 patios les asignaturas son guais idibertidas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s